Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer
 • Waterpolo
 • Zwemmen
 • Voetbal
 • Atletiek
 • Judo

Nadine komt uit een zwemfamilie en ging vanaf haar zesde jaar meedoen met zwemwedstrijden. Op de basisschool werd zij gepest omdat zij slechthorend was. Na school kon zij gelukkig naar het zwembad. Dat was een veilige plek waar ze zichzelf kon zijn. Nu is zij keepster bij het waterpoloteam Orca Dames 1 in Leeuwarden. In het water moeten haar CI’s (cochleaire implantaties) uit en is Nadine doof. Toch gaat de communicatie prima doordat het team eigen gebaren heeft ontwikkeld.

Zoek jij een sportvereniging? Kijk dan op Uniek Sporten of neem contact op met een ambassadeur.

Stel je vraag aan een van onze ambassadeurs

 • Christiaan

  Christiaan
 • Elisha

  Elisha
 • Myrthe

  Myrthe
 • Koen

  Koen

Meer weten over Nadine’s trainer?