Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer
 • Waterpolo
 • Zwemmen
 • Voetbal
 • Atletiek
 • Judo

Bart voelt zich als een dolfijn in het water en traint wel 4 of 5 maal per week om nog sneller te kunnen zwemmen. Eerst zat hij op een dovenclub maar om beter te worden, ging hij naar een horende vereniging. Jammer, want bij doven voelt hij zich thuis, maar hij wil meer kwaliteit. Hij zwemt nu bij Hieronymus in Roosendaal. Bart neemt bijna altijd een tolk mee naar de trainingen. Ook omdat hij contact wil met zijn zwemmaatjes. Hij zwemt clubwedstrijden en doet mee aan WK en EK zwemmen voor doven. Zijn droom is een medaille op de Deaflympics.

Zoek jij een sportvereniging? Kijk dan op Uniek Sporten of neem contact op met een ambassadeur.

Stel je vraag aan een van onze ambassadeurs

 • Christiaan

  Christiaan
 • Elisha

  Elisha
 • Myrthe

  Myrthe
 • Koen

  Koen

Meer weten over Bart’s trainer?