Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer
 • Waterpolo
 • Zwemmen
 • Voetbal
 • Atletiek
 • Judo

Mazin is helemaal gek van voetbal. Toen hij 12 jaar was, kreeg hij een CI (cochleaire implantatie) en mocht hij op een voetbalclub. De horende voetballers verstonden hem niet en maakten geen contact. Maar Mazin hield vol totdat zij hem wel verstonden. Nu speelt hij bij de selectie van DeltaSport in Vlaardingen. Vanaf mei 2022 voetbalt hij ook bij het Nederlandse Doven Elftal. Later mocht hij met dit team naar de Deaflympics in Brazilië.

Zoek jij een sportvereniging? Kijk dan op Uniek Sporten of neem contact op met een ambassadeur.

Stel je vraag aan een van onze ambassadeurs

 • Christiaan

  Christiaan
 • Elisha

  Elisha
 • Myrthe

  Myrthe
 • Koen

  Koen

Meer weten over Mazin’s trainer?