Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer
 • Waterpolo
 • Zwemmen
 • Voetbal
 • Atletiek
 • Judo

Elisha heeft haar sport gevonden. Zij zit op atletiekvereniging Achilles in Etten-Leur en doet aan sprinten. Ze schaamde zich voor haar gebarentaal en wilde niet anders zijn dan de anderen. Toch heeft ze de stap gewaagd en een tolk meegenomen naar de trainingen. Toen kon ze wel de groepsinstructies volgen en meedoen in de groep. En niemand vond het gek of raar. Nu traint ze 2 maal per week en wil ze aan wedstrijden meedoen. Ook heeft ze vrienden gemaakt waarmee ze optrekt.

Zoek jij een sportvereniging? Kijk dan op Uniek Sporten of neem contact op met een ambassadeur.

Stel je vraag aan een van onze ambassadeurs

 • Christiaan

  Christiaan
 • Elisha

  Elisha
 • Myrthe

  Myrthe
 • Koen

  Koen

Meer weten over Elisha’s trainer?